Min sommar

Grekland-Jag och Lilja åker iväg till Zakynthos den 7 juni till 14 juni. Vi ska sola, bada, festa och bara leva livet! Vi har väntat ända sen 6an då vi började planera att vi skulle ta en resa när vi fyller 18 och nu händer det! Dessutom när vi kommer hem den 14 så är det endast 1 dag tills jag fyller 18 och då ska vi ut och festa galet hemma i Stockholm!! 
Tattoo-På min 18års dag så kommer jag precis kommit hem och vara solbränd och blond, då är det dags för min första gadd. Jag ska ha en text antingen på högra sida av axeln eller i nacken, har inte riktigt bestämt mig än :) Körkort/Resa-Nu precis efter min födelsedag åker jag iväg till något land, mamma och min syrra har hittat på en överraskning med en resa men jag vet inte vart men det blir kul att se sen! :) Körkortet ska jag försöka ta efter vi kommit hem från resan så jag kan köra till Gotland och Bohuslän när min mormor fyller 80 år.Gotland-Som vanligt varje år så drar jag till Gotland den 7 juli och hänger med mina älskade vänner på Ljugan och Visby. Ska bli så underbart att få träffa min bästavän från linköping och bara chilla och träna! Hoppas, hoppas, hoppas att jag fått mitt körkort tills dess så jag och mina vänner kan köra in till visby själva :DSpanien-Sen dn 3 aug så drar jag till Alicante med min kära vän Jennifer. Vi ska hänga i hennes hus där och sola och bada och verkligen ladda upp inför skolan igen. Ska bli en riktig festar/rehab resa! Kommer bli så jävla härligt!
Den här sommaren kommer bli den absolut bästa sommaren ever! Jag kommer fylla 18 och ta mitt körkort. Jag kommer komma tillbaka till skolan med ett körkort, en solbränd kropp, långt blondt hår, pengar, tatuering och med en hel del roliga minnen! Fyfan va bra det ska bli säger jag bara!!!!
 


 
 

RSS 2.0