Elevator


Hahah! Från fyfan när jag spelade ''Devil in the sky'' på våran elvis show!

Jag ligger i sängen nu och har fixat lite inför imorgon och pluggat franskan. Nu är då allt som ska vara inlämnat på plats hos lärarna och betygen sätt om ca 45 min senast så det känns grymt skönt! Tänkte iaf gå och lägga mig så jag kanske är lite pigg imorgon! Vi hörs då.
Godnatt!


Guess what? I'm not a robot



Hann inte skriva imorse, men i'm here now :D
Jag sitter och väntar på att middagen ska blir klar. Pappa har lagat as gott kött med fetaost sallad. Mums!
Jag ska efter maten sätta igång med franskan,  springa lite snabbt kanske och fixa i ordning mig lite till balen imorgon. Kan inte fatta att jag har gått sen 6 års och tänkt hur stora alla var och på balen och skolavslutningen i 9an och att jag faktiskt är här nu, och att allt har gått så snabbt. Sen jag började 6an har allt rusat förbi! Mycket dåligt har hänt under tiden men väldigt mycket bra också!


Oh hot damn


Gammal

Hejsan!

Jag har precis kollat på solsidan! Ruuligt.
Dagen har bestått av att träna, städa, plugga, göra ett cv och bara göra allt på det segaste sätt att göra det på.
Imorgon börjar en ny´vecka igen med typ inget skolarbete alls, men det blir nog en bra vecka att bara ta det lugnt på! Vi är ju typ lediga hälften av tiden, torsdag och fredag och sen sovmorgon på onsdag :)


Söndag



Godmorgon!
Vaknade för ca 10 min sen. Jag håller på att fixa ihop mina saker för jag ska strax gå över till mamma och lämna lite och sen gå och träna :) Trore blir både gym och simning idag! Gud va skönt!
aja, vi hörs senare!


Jag har varit i alla städer



Har suttit och kollat på håkan på ettan i en timme och även städat lite i mitt rum :)
Jag fick precis världens  längtan till sommarlovet, skaffa lite nya vänner och gå på konsert. Fyfan va jag längtar till sena sommarkvällar med härliga människor!
Tänker nog iaf gå och lägga mig snart eller aa ca en timme för det är inget kul som händer nu ändå så kan lika gärna sova ut min helg. Imorgon blire plugg, träning och gå runt i affärer och fråga jobb med aidaj! Vi hörs då!


mama knows best









Dagens köp! Kjolen och linnet är från bikbok :)
Ska börja städa lite, sen färga håret och plugga :)


Lördag



Jag vaknade för en timme sedan! Det blev lite ändrade planer med allt jag skrev igår, så ska hoppa in i duschen nu och sen dra mig mot stan en snabbis :)


Fredag



Hejsan! Jag måste varit grymt trött igår när jag skrev ''måndag'' som rubrik...Herregud, skolan gör mig galen!
Vilket fall som helst så ska jag bara ta det lugnt imorgon. Tänkte nog gå över till mamma lite snabbt på morgonen och hämta mina gympaskor och gå och gymma, sedan plugga och göra ett CV. Blev inte av att jag och amanda skulle fixa naglarna tillsammans så nu kanske min kära vän Maria ska göra det istället så det blir nog bra!
Ville bara säga godnatt nu egentligen!


Måndag



Jag kom nyss hem från ha träffat ida en snabbis! Ska strax sätta igång med min kemiuppgift som ska lämnas in imorgon...och sen har man ju franska som ska lämnas in också vilket jag inte heller har börjat på men det får jag göra på lektionen imorgon då! (råkade glömma min franskamapp i skolan -.-)


Sista

Godnatt!


Give me everything







Min dag i bilder då. Mina shorts som jag gjorde på andra bilden, min fysikuppgift å första och en jävla fågel som har skitit tre gånger på mitt fönster...Herreguuuud!!


Satan i gatan



Riktigt snygg bild på mig och lilja idag ;) Där ser ni också vad jag hade på mig.
Min dag har varit jättekonstig, jag fick G+ på ett av mina eng nationella och blev sur på mig själv, och sen fick jag veta att jag bara kommer få VG i engelska, jag fick reda på att jag inte kommer få MVG i slöjd och stannade kvar i skolan tills halv 6 för att göra en massa bilder för att få MVG. Herregud, dan har bara bestått av betyg och liljas tjatande om kaffe och mitt egna tjatande om att jag har dåliga betyg och har lust att gå och dö.
Härlig dag, riight?
Men jag blev klar med min fysik vilket är skönt och blev klar med mina shorts som jag fick ta hem (ni får se bild i nästa inlägg) och fick reda på att jag, lillja och liljas mamma ska åka på kryssning nästa söndag tillsammans, ska bli gryyyymt kul!  
Sa ju det, konstig dag...


Onsdag


En bild från igår på folkmassan!

Godmorgon!
Jag ska snart dra till skolan nu! Jag fattar inte att jag faktiskt vill till skolan idag, vill göra klart mina shorts på slöjden, haha! :)
Aja, vi hörs när jag kommer hem till pappa ikväll! :)


SOVA!


Här är lite saker jag fick på vårruset! Fick mer men har druckit och ätit upp de ;)

Tänkte gå och sova nu iaf! Imorgon kommer säkert bli en bra dag med lite bättre väder än idag. Idag föresten fick vi ju dra hem vid typ 11 för att vi frös och det regnade så det var skönt! :)


Vårruset



haha sådär nu har jag vårruset avklarat. Jag är är jättestolt att jag klara hela biten!
Aja, 5 km är inte så jobbigt ändå.


Styleby



Kom hem för en timme sen med en sak till lilja och en tidining till mig själv! ;) 
Mys, ska sätta mig och läsa den nu! 


22:47



Nu ska jag sova. Är jättetrött så det ska bli skönt att sova ut lite.
Sov gott!


Sju sorger



Fan vilken dag alltså! Jag hade ju idrottslektion på morgonen och allt blev hur oseriöst som helst musiken hacka och allt blev blandat! Och jag har haft mensverk hela dan. Fast på någon konstigt sätt så har det ändå varit en bra dag. Imorgon iaf ska vi ha idrottsdag och då ska jag spela vollyboll så jag ska ha matsäck så jag ska snart gå ner och handla något ;)
Sen på kvällen ska jag springa vårruset ju så det blir en utmaning! Men är tvungen att klara mig igenom. Det går nog bra ;)
Men som sagt så ska jag ner till affären nu!


Måndag



Godmorgon!
Vaknade kvart i 6 idag. Igår gick jag och la mig rätt sent för att jag höll på med idrotten så är rätt trött idag men det är idag det gäller att visa upp MVG!
Det regnar ju också vilket betyder att det är slappar dag när jag kommer gå runt hela dan och vara som en säck potatis! :)


Love is a game



Nya brillor, vad tycks?
Dock en väldigt dålig bild på dom ;)
Jag ska sätta igång med plugget nu så jag hinner se på solsidan senare :)


Amanda



Nu ska jag strax dra till amanda! Hela dagen kommer antagligen spenderas där så vi hörs senare!


Säljes!





Säljer mitt löshår, köpte för ca 2 veckor sen men insåg att jag har för tjockt hår för att ha det och jag orkar inte köpa nytt så jag säljer detta som är ca 35 cm för 300 kr!
Det är alltså två stycken remsor med hår och clips fastsatta!
Håret går att platta, locka och färga. Fast färga är inte rekomenderat men jag gjorde det med mitt förra löshår och inget speciellt hände!
Om någon vill köpa är det bara att komentera eller messa mig på
070-40 22 139.


You



Jag håller på att städa i ordning mitt rum lite grann. Ska hoppa in i duschen och sen dra mig iväg mot stan och träffa amanda för att plugga lite idrott. Måste verkligen få klart det nu eftersom vi har redovisning av lektionen imorgon...Får satsa allt idag!
Vi höres senare! :)


Carmen



Sitter och kollar på operan carmen just nu. Älskar den, ja jag vet pensionärs varning men men...
Jag har sett den tidigare på operan här i stockholm, grymt!
Har inte pluggat ett skit under dagen så måste göra det imorgon!


Bilder









Gud va jag är glad att allt i vår lilla frigga börjar bli klart! I sommar ska jag och Lilja dit och chilla ensamma och bara ha så jäkla kul! Längtar som fan!!!!


Jag är en vampyr



Jag är hemma nu. Måste egentligen börja plugga idrott men jag orkar fan inte. fast jag måste få klart skiten, ååh vet inte vad jag ska göra...Jaja det löser sig!
Vi gjorde klart rätt mycket på landet ni ska strax få se bilder :)
Ikväll blir en lugn kväll med mami, mys! 


Landet



Godmorgon!
Jag ska nu gå ner och sätta ihop en säng. Ovh jobba lite övrigt på friggan :)


Only time



Är på sillekrog nu och tankar. Vi är alltså påväg till landet nu :)
Imorgon blire jobb med stugan så vi hörs väl under morgonen!


Dolphine


Foto: Av mig

Jag är jättehungrig! Jag ligger i sängen och kände att min mage kurra som faan! Haha!
Efter skolan idag drog jag och amanda hem till henne och bestämde lite musik vi ska ha till våran idrottslektion. Jag är helt slut har suttit nu i typ två timmar och försökt sätta ihop musik och lite steg. Herregud va svårt det är! 
Vi ska köra friskis och svettis i en timme och då tänker väl ni att ''äh vadå, det är väl inge svårt att komma på några steg'' men tro mig att komma på steg till 16 låtar som är ca 3 minuter långa och göra stegen varierande är jädrigt svårt! Och nu har jag imorgon, lördag och söndag på mig att fixa ihop det här. Ska fan få ett MVG i slutet så får väl plugga hela helgen! Plus ska ju åka till landet där vi ska snickra ihop min gamla säng...
Var och tränade idag också, va mycket jag har hunnit med...
Aja, simma var jätteskönt iaf! Tänkte sova nu så godnatt! 


Born this way



Godmorgon!
Nu är det tosdag och min förmiddag kommer spenderas på någon teater som kommer visas i skolan i två  timmar, snacka om långt...
Jag håller på att fixa i ordning mig i lite sakta tempo :D


Sov tid!



Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna lite på musik. Imorgon får jag ju inte ut hela min sovmorgon utan bara till 10:00, rätt långt ändå men surt om man brukar börja kvart i 11. Aja, ska upp vid 7 imorgon och gå igenom lite inför min idrottslektion så vi hörs väl då antar jag!
Godnatt!


Fashion style





Jag vill ha sommar och shorts väder!!
Apråpå shorts så gör jag ju ett par på slöjden nu och är faktiskt rätt nöjd med dom när jag satte dit skärpet :)
Första sak jag är nöjd med på slöjden, haha!


Nykomling till garderoben...



Söt bikini! Den är egentligen blå men fick inte till något bra ljus :)


Du vet att jag kommer, kommer, kommer, baby!



Hejsan! Blev ingen uppdatering igår kväll för jag lämnade datorn hemma hos mama. Men nu är jag här igen :)
Idag så va jag och tränade ett litet tag efter skolan, as skönt. Körde gym och sen simmade jag litet tag efter. Ska även simma imorgon. Har nu lagt märke till att jag har idrottslektion på måndag och sen idrottsdag på tisdag och samma kväll Vårruset! Kult! Jag kommer ju inte att vara död efter alls, nej nej!
Aja, nu är det bara att köra på och måste ju slimma till min kropp till bikini vädret också ;) Haha skojja!


Tisdag


Bild på mig från söndags.

Godmorgon! Känner på mig att den här dagen kommer bli rätt bra. Vi har hemkunkap där vi ska göra en massa gammeldagsa efterrätter och sen SO då vi kanske ska redovisa vårat projekt och sen franska och elevens val och då är det rätt lugnt! Sen har man ju fixat en gratis lunch på panini så ska dra dit och hämta ut den och då lär jag inte vara hungrig som vanligt under dan. Jippi! :)
Jag ska gymma efter skolan och lämna mina saker hos mamma så dagen ser rätt bra ut! 


Party rockers in the house tonight


Insperation!

Jag var uppe och sprang imorse så det blev lite tajt med tid att skriva i bloggen så jag gör det nu.
Dagen har gått bra i skolan, lite långtråkig bara men så blir det ju några veckor innan lovet när solen börjar lysa och det blir varmare och allt man önskar är ledighet.
Jag håller på att titta i lite tidiningar och läser lite modebloggar, man blir ju grymt inspirerad!
Jag ska ta och leta fram lite kläder tills imorgon och sen gå och lägga mig, dock måste jag hinna med hemkunskapsläxan också...


Pause



Sitter nu och väntar på att ''ps i love you'' ska börja igen, hatar att dom lägger in så mycket reklam och sen helt plötsligt nyheterna lixom. Irriterande...Jaja, får se om jag orkar sitta vaken och kolla klart på filmen med all reklam.


Lite skillnad...



Herregud så man såg ut för några år sen...Skönt att man har förändrats lite sen dess. Kommer ihåg fjortistiderna som igår. Man kunde göra vad som helst utan att bry sig och man trodde man var odödlig. Roliga tider var det varesig man säger att det var patetiskt!


Supertrouper



En bild från idag när jag träffasde Fanny, vi gick i lite affärer och fixade en byxdress till henne och slutade upp på coffee house. Vi snackade som vanligt om allt! Jättekul att träffas :)
Jag har dock inte orkat pluggat idag så ska börja med det om ca 10 min och göra klart franskan och sen sätta mig i soffan och kolla på PS. i love you klockan 9 på fyran ;)


It's raining men



Godmorgon! Vaknade vid åtta idag utan anledning. Rätt skönt ändå att vara uppe i tid.
Idag ska jag träffa Fanny vid 2 tiden så vi kommer väl kanske sluta upp på ett cafe. Mys såhär när det regnar.
Sedan står det väl bara att plugga franska på listan! Jag har rätt mycket plugg nu till det sista på terminen med både so, franska, hemkunskap, bild och engelska. Herregud, hur ska jag orka med och hinna?
Aja, det är bara mindre än en månad tills ett långt och härligt sommarlov! Helt sjukt hur snabbbt tiden har gått, nyss var det jullov...


Saturday


Så härliga!

Godmorgon!
Lilja sov hos mig inatt så hon gick för en halvtimme sen ungefär. Igår var vi ute ett tag men det hände inget kul så vi gick hem och tittade på film. Det var supermys så vi somnade rätt tidigt.
Idag ska jag städa mitt rum och försöka vara ute i solen när den väl är framme, det är ju lite molnigt.


Fredag den trettonde



Det blev ingen joggingtur på morronen, var för trött och ville ta ut min sovmorgon ;)
Snart ska jag dra mig mot skolan och det är SOL, det skulle ju vara sämsta regn vädret idag men tydligen inte.
Tack för det! :)


Blickar tillbaka



Nu är semifinalen slut och Sverige kom med *happyface*
Jag är ingen som brukar kolla på eurovision men det har blivit som en grej nu efter jag, lilja, ida, mirre och mimmi hade våran eurovision och grillkväll för typ två år sen. Det var en sån grymt bra kväll!
Aja, nu ska jag inte blanda in mina konstiga tankar, är glad för Eric Saade iallafall ;) Men nu ska jag sova så godnatt! :)


You're beutiful



NU har jag precis varit ute på en springtur i en halvtimme, och har precis insett vilken dålig kondition jag har. Jag brukar ju i vanliga fall ''gå snabbt'' men sprang idag och måste verkligen bättra mig! Ska försöka springa lite oftare för snart är det ju dax för Vårruset så vill ju helst inte dö under tiden jag springer dom där 5 km...
Ska nog springa på morgonen innan jag drar till skolan imorgon.
Imorgon är det Sofiadagen också vilket innebär att vi har en massa aktiviteter på skolgården och min klass ska hålla i cafet. Kommer nog bli kul ifall det inte börjar regna ;)
Nu börjar ju Eurovision snart så ska bänka mig framför tvn med mitt stora täcke!  


Take my heart and don't give it away

Jag håller på att städa mitt rum lite nu, som vanligt...Dagen i skolan har varit hyffsat bra, hade musik och fick MVG! :) Har dock haft det sen 6an men ändå kul! Idag står det plugg och träning på schemat!
Har inte tränat på några dagar så behövs väl! Hör av mig senare.


Torsdag



Godmorgon!
Jag vaknade för en halvtimme sen! Det var super skönt att sova ut lite men jag förerdrar ju att gå upp tidigare när jag har sovmorgon för att ha mycket tid åt mig att sitta och  ta det lugnt framför tv och dator.
Jag ska äta lite frukost nu, får se vad jag hittar i skafferiet! Föresten så regnar det inte än vilket betyder att det inte kanske kommer göra det idag, men det ser tyvärr lite mörkt ut på himlen :(


Sleeptime



Det var skönt att komma ut lite i frisk luft. Satte mig på en bänk i ''skogen'' och läste lite om vattenkraftverk.
Härligt att man fattar lite av det nu också, nu till min sista rädsla i Sofiaskola...FÖRELÄSNING I SO!
Och fan känner att jag måste sätta den här lite bättre och fan ta tag i mig själv och inte vara så nervös så jag ska kunna texten så gott som utantill! Och vilket betyder att sova för mig är att lägga sig i sängen (istället för att sitta vid bordet) med datorn och läsa på lite mer om vattenkraftverk! HejaHeja!
Nu kör vi på bra tider Joanna!


Från det första till det andra...


Tråkig tröja goes....




Tråkig magtröja :D


Balklänning





Såhär ser min balklänning ut!
Tänkte matcha med ett par vita skor och en ljusrosa burberry cardigan! :)

How does it sounds?


That is sick



Jag har ju inte uppdaterat så mycket, det har väl med stressen i skolan att göra men eftersom Maria bad mig att blogg gör jag väl det :)
Idag har jag haft en grymt dålig dag, dagen börjar med att jag är stressad och kör matte nationella på morgonen, gick väl helt okej för att satsa på G, sedan var det lunch och vad är det för mat...? Jo fisk...Så åt ingen lunch och var trött hela dan, sedan är det hur varmt som helst i alla klassrum så man knappt kan andas och sista lektionen svenska, vad händer då? JO, jag höll ett tal som var mer som ett harklande, stammande svammel.
Jag har typ aldrig varit så nervös i mitt liv och jag fattar inte ens varför, jag är inte speciellt nervös när jag ska sjunga inför hela skolan men nu kunde jag inte ens prata normalt.
Jag är dock stolt över att jag ställde mig där och klarade igenom skiten utan att börja grina men jag kan ju säga att det är nog mitt livs sämsta svenska uppgift! Får träna på att prata inför folk, jag hatar uppmärksamhet!
Sen när jag kommer hem mår jag grymt illa och är hungrig som en varg...

Annat som hänt idag? Jag var och solade en kort stund med Sofie och Amanda i bandängen så det var väl en härlig grej under dan! Älska SOL!

bara för att göra mitt inlägg lite sämre kan jag ju hälsa att det ska börja regna imorgon och på fredag...YEEY!

Nu ska jag ta och förbereda mig för skoldagen imorgon och kanske gå ut en sväng för att tänka!


I have a dream



Godmorgon!
Idag ska jag gå runt med bössa (operation dagsverke) och det snöar....
Härligt väl! Det kommer inte komma någon på stan ju...men vi har bestämt att vi ska stå i tunnelbanan så det får väl funka! Nu sitter jag och äter frukost iaf och ska strax börja fixa i ordning mig för att möta lilja! Halv tio ska vi hämta bössan så vi ville träffas lite innan :)


Breakeven



Hade ni det bra igår kväll? :)
Själv gick jag ner till brasan och mötte Lisa och Sofia och även lite andra från min förra klass och vi gick väl omkring och hade inget att göra eftersom brasan nästan hade slocknat efter en halv timme. En timme senare kom Jennifer och vi mötte Mikel, Abbe och Olivia ett tag sen gick jag och Jennifer bara hem till mig och sov. Vi hade inget att göra så det var väl kanske inte världens roligaste kväll. Idag har vi bara slöat och även bakat lite choklad kakor. Mums! Men det är hög tid för mig nu att börja plugga!


RSS 2.0